Sunclass Durbuy

Het park Sunclass ligt ca. 40 km onder Luik en op korte afstand van Durbuy, het kleinste stadje ter wereld. Het stadje is te bereiken met de auto (ca. 5 minuten), maar u kunt er ook te voet naar toe via het speciaal aangelegde, verharde wandel-/fietspad langs de rivier de Ourthe (ca. 20 minuten). Durbuy is het hele jaar door gezellig druk (met name in de weekends).

Groot is dan ook het contrast met het park zelf, dat zeer rustig is. Zelfs als het park volledig volgeboekt is, geniet u van de rust en het getjilp van de vogels. Er zijn veel eekhoorns op het park. Als u geluk hebt, ziet u ze van tak naar tak springen! Vandaar ook de eekhoorn in het logo. Voor het eetkamerraam van onze bungalow hangt een voederkastje , dus misschien ziet u ze wel van heel dichtbij…   

 

Sunclass is een kindvriendelijk park. Er is géén druk of hardrijdend verkeer en er zijn twee speelplaatsjes voor de kinderen. Het park beschikt over een (gratis) overdekt, verwarmd zwembad met een apart kinderbadje voor de allerkleinsten, een tennisbaan (tegen betaling), een basketbalveld, tafeltennistafels, een jeu de boulesbaan en pit-pat tafels (soort midgetgolf op tafels). Er is ook een gezellig eetcafé met bar/frituur en een klein winkeltje voor de meest noodzakelijke boodschappen (grote supermarkten ALDI, GB/CARREFOUR, SPAR vindt u in Barvaux).

 

 

 

 

De receptie is Nederlandstalig en vriendelijk en behulpzaam! U kunt er terecht met al uw vragen, voor het huren van mountainbikes of het uitzoeken van ansichtkaarten of folders van de omgeving. Er is ook een boekje met wandelroutes die starten op het park.

In de schoolvakanties is er een gevarieerd activiteitenprogramma voor (ouders en) kinderen van alle leeftijden (afhankelijk van de belangstelling):

 

Meer info vindt u op de site van Sunclass Durbuy.

 

 

© 2018

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now